LA FORMACIÓ MUSICAL DE VICENT

Nascut en 1995 a la localitat de Guadassuar s’inicia en la tuba als vuit anys a l’escola de música de la seua localitat de la mà del professor Rafael Polanco. En l’any 2008 va iniciar els seus estudis professionals al Conservatori  Professional de Música de Torrent amb el professor José Vicente Galan Casañ acabant els seus estudis en 2014. Aquest mateix any, després de superar la prova d’accés, va accedir al Conservatori Superior de Música Óscar Esplà d’Alacant tutoritzat per Camilo Tomàs Jordà i Vicente López, entre d’altres. A més, ací va tindre l’oportunitat de rebre classes de perfeccionament de Walter Hilgers, del tuba solista de l’Orquestra de València David Llàcer i de l’actual membre del quintet de cambra Spanish Brass Sergio Finca.

Actualment està federat amb Unió Musical Santa Cecilia de Guadassuar i, a més a més, ha sigut membre de la Jove Banda Simfònica de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (JBS) i de la Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana (JOGV).

També va ser intèrpret de la Bocina de la “Cofradía de la Soledad” de la Setmana Santa d’Alacant en 2019.

En el camp de la docència, exerceix com a professor de secundària de  l’especialitat de Música així com també és professor de tuba i bombardí en les Escoles de Música d’Alginet i Guadassuar.