LA FORMACIÓ MUSICAL DE SARA

Natural de València, comença els seus estudis musicals en la Banda de Campanar en el curs 2006-2007. Mes tard, es trasllada a l ‘Agrupació Musical “Los Silos” de Burjassot, on prepara les proves d’accés al conservatori superior i és membre actiu desde 2013.
Supera les proves d’accés al conservatori en 2016 i comença els seus estudis en l’especialitat d’interpretació de saxòfon clàssic en el Conservatorio Superior de Música “Eduardo Martínez Torner” del Principado de Asturias, on realitza els dos primers cursos.
Els dos anys següents, acaba la titulació amb sobresaliente en el  Conservatorio Superior de Música “Manuel Castillo” de Sevilla. Durant el seu periode d’estudiant, dóna concerts amb grups de cambra, banda i cor en ciutats com Zamora, San Sebastián, Gijón, Avilés, València o Sevilla. A més, les seues preocupacions per millorar tan a nivell interpretatiu com pedagògic, l’han dut a fer diferents cursos i clases magistrals amb saxofonistes nacionals i internacionals de gran renom. També ha realitzat el Master d’Interpretació i Investigació Musical per la VIU. Desde 2020, es dedica a impartir clases en escoles de música de saxòfon, música i moviment, preparatori i llenguatge musical de tots els nivells.