LA FORMACIÓ MUSICAL DE SALVA

La seua passió per la composició el va portar a formar-se en diversos Conservatoris on va obtindre el títol de Professor de Solfeig, Teoria de la Música, Repentizació, Transposició i Piano. Formació que complementa, posteriorment, amb el Títol Superior de Composició i Orquestració i un Màster en Investigació Musical per la Universitat Internacional de València.

En completar la seua carrera, va centrar el seu treball creatiu en un únic objectiu; potenciar el valor emocional de la música. Hui en dia les seues obres, en les quals predomina la música per a Banda Simfònica, són interpretades en nombrosos països a més de ser nominada als premis Euterpe (2009) i guardonada en nombrosos concursos de composició com el III Concurs Iberoamericà de Composició “Vila d’Ortigueira “a Galícia (2010) o el IV Concurs Internacional de Composició” La Prime l’Us “en Bertiolo (Itàlia, 2013), entre altres.

A més, compagina la seua faceta de compositor amb dues de les seues passions; la docència i la direcció. En aquesta última va obtindre el seu reconeixement en 2008 després de guanyar el I Concurs Nacional de Direcció de Bandes de Música “Cova de Medrano” a Ciudad Real.

Actualment és professor de Fonaments de Composició al Conservatori Superior “Joaquín Rodrigo” de València, d’Anàlisi al CPM d’Alginet i director de la Societat Musical Ayorense.