LA FORMACIÓ MUSICAL DE PABLO

Natural de Burjassot, Pablo és un concertista internacional format entre València, Bordeaux (França) i Basilea (Suïssa), on va terminar els seus estudis amb dos Màsters d’interpretació: Màster Performance i Màster en Interpretació de Música Contemporània.

Molt actiu des dels seus inicis, Pablo ha sigut premiat en més de 20 ocasions. D’altra banda, diferents fundacions i organismes nacionals i internacionals financen la seua carrera artística des del 2013: IVC, AIE, AC/E, la Universitat de Basilea i “Swiss Foundation for Young Musicians” entre d’altres.

La seua passió per la música de cambra l’ha impulsat a fundar fins a 6 grups els quals es troben en actiu actualment, així com a col·laborar amb els prestigiosos ensembles Proxima Centauri, Phoenix Ensemble i Sigma Project. A més, ha col·laborat amb JOGV, ORCAM i Kammerorchester Basel com a solista.

En la faceta de concertista, ha ofert recitals en Espanya, França, Alemanya, Itàlia, Suïssa, Croàcia la Xina, Mèxic, Xile i el Perú; actuant en prestigiosos auditoris com ara l’Auditori Nacional, el Palau de Les Arts Reina Sofia, el Conservatori d’Estrasburg, la Universitat de Lima, la UNAM de Mèxic o el Concert Hall de Shanghai. Pablo és convidat com a professor en festivals de saxòfon arreu del món.