LA FORMACIÓ MUSICAL DE MIGUEL

Inicià els primers contactes en el món de la guitarra de la mà de son pare, músic aficionat intèrpret de guitarra i llaüt. Estudià al Conservatori de música Joaquín Rodrigo de València on va cursar el Grau Elemental i Mitjà. obtenint el títol de Professor de guitarra.

Afrontà els estudis de Grau Superior al Conservatoris Superiors de Música Joaquim Rodrigo de València on baix la càtedra de D. Antoni Galindo, va obtindre la titulació de Professor Superior de Guitarra amb la més alta qualificació.

Ha participat en diversos Cursos Internacionals amb professors de la talla de Roberto Aussel (Argentina), Leo Brouwer (Cuba), Alirio Díaz (Veneçuela), Carlos Bonell (Anglaterra), Javier García Moreno (Màlaga), Jose Miguel Moreno (Madrid), David Russel (Escòcia), Manuel Barrueco (Cuba), Pavel Esteidi (Checoslovaquia), Jorge Cardoso (Argentina), Roland Dyens (Tunis). I habitualment amb, Fernando Espí (Xixona), José Luis Ruiz del Puerto (Córdoba) i José Guerola (Valencia).

Altres estudis musicals: “mètode Orff”, “Técnica Codali”, “Harmonia per oposicions”, “Tècniques de guitarra clàssica contemporània” i l’obtenció de la Certificació d’Actitud pedagògica per la Universitat de Valencia.

Compta amb una dilatada experiència docent en centres de localitats com Mislata, Albal, Almussafes, Gavarda, Alzira, Guadassuar, Carlet i des de l’any 2001 en la nostra Societat Artística Musical d’Alginet.