LA FORMACIÓ MUSICAL DE MASSIMO

Massimo comença en el 2001 a estudiar guitarra en la acadèmia de música “Viva Musica” de Roma amb el professor Riccardo Rocchi. Inicia els seus estudis acadèmics en el 2009 en el “Conservatorio di Musica di Frosinone” en Itàlia, amb el professor Elio Giraldi, graduant-se finalment en el Grau Superior de Guitarra en 2015. Durant estos anys, rep diverses masterclasses de la mà de músics com: David Rusell, Leo Brouwer, Roland Dyens, Dusan Bogdanovic i Roberto Fabbri.

En el 2013 col·labora com segona guitarra en la “Orchestra Italiana di Chitarre” dirigida pel professor Angelo Ferraro, actuant en diverses manifestacions musicals d’Itàlia.
En el 2014 participa al projecte “Erasmus” en el Conservatori Superior de Música de València “Joaquín Rodrigo” baix l’ensenyament dels professors Rubén Parejo i Jorge Orozco.
Compagina els seus estudis de guitarra amb el Grau en Musicologia aconseguit en la “Università degli studi di Roma Tor Vergata” en el 2012.

Compta amb una àmplia experiència docent en centres de localitats com València, Silla, Alfafar, Canet d’en Berenguer, i des de l’any 2022 en la Societat Artística Musical d’Alginet.