LA FORMACIÓ MUSICAL DE MARC

Naix a Carcaixent. Comença els estudis de percussió al Conservatori “Mestre Vert” de Carcaixent, amb els professors Àngel García i Lluís Osca, on obté el Premi Extraordinari de tota la seua promoció. Realitza els seus estudis superiors al Conservatori Superior de Música “Salvador Seguí”, a Castelló, amb Josep Vicent i Lluís Marzal.

Posteriorment, amplia la seua formació professional amb el Màster de Secundària y el Màster de Resolució de conflictes a l’aula, a més de diferents cursos de perfeccionament educatiu i musical.

Ha sigut professor/tutor de percussió de les escoles i centres autoritzats de música de Carcaixent, Sueca, La Barraca d’Aigües Vives, Alfarb  i, actualment, d’Alzira, Carlet i Alginet. També es professor-preparador de la secció de percussió a l’Orquestra Jove i Simfònica de la Ribera. En la vessant de direcció de banda, en 2020 agafà el càrrec de la Banda Juvenil de la Societat Artística Musical d’Alginet i en 2022 també de la Banda Infantil, sent aquesta una agrupació de nova creació.

Per últim, destacar que en el curs 2022 es va incorporar a l’equip directiu de l’Escola de Música “Pascual Pérez Choví” i del Centre Autoritzat d’Ensenyaments Professionals de Música de la Societat Artística Musical d’Alginet (SAMA), en les funcions de cap d’estudis.