LA FORMACIÓ MUSICAL DE MAITE

Naix a Bellreguard on inicia els seus estudis d’oboé en l’agrupació musical.

Ingressa a l’antic Conservatori Agustín Olivert de Cullera on obté el grau professional d’oboé amb el professor Fermin Clemente. Posteriorment ingressa al conservatori superior Joaquin Rodrigo de Valencia on cursa els estudis de Professor superior d’oboé amb Francisco Salanova.

Realitza diferents cursos d’oboé amb diversos professors com Vicent Llimerà, Jesús Fuster, Emmanuel Abbül, Francisco Salanova, així com de manteniment de l’oboé.

És master en Estètica i Creativitat musical per la Universitat de València, així com llicenciada en Història i Ciències de la Música per la Universitat de la Rioja.

Ha sigut membre de la Capella d’art músic de Xàtiva.

Ha col·laborat en la banda municipal d’Albacete,  orquestra segle XXI amb la que realitza una gira per Itàlia.

Ha sigut professora d’oboé en el Conservatori professional de música Tomás Torrejon y Velasco d’Albacete, Conservatori professional de música Marcos Redondo de Ciudad Real, i de diferents escoles de música, Bellreguard, Palmera, Miramar, Piles… A més, ha sigut professora d’història de la música del conservatori professional de música Tomás de Torrejón y Velasco d’Albacete.

En l’actualitat és professora d’óboé del Conservatori professional de música de l’Alcúdia, y professora d’oboé i d´història de la música al Centre Autoritzat d’Ensenyaments Elementals de Música de la S.A.M. d’Alginet.