LA FORMACIÓ MUSICAL DE LUIS

Inicia els seus estudis musicals als 8 anys, amb el fiscorn, a l’Escola de Música de la Societat Artística Musical d’Alginet, amb el professor de trompa, Miguel Gómez Gómez.

L’any 1987 inicia els estudis de Grau Elemental de trompeta, en l’Escola de Música d’Almussafes, amb el professor Manuel López Torres.

Al 1993 accedeix al Conservatori Superior de Música de Valencia per cursar el Grau Mitjà amb el professor J. Fabra.

L’any 1999 continua els estudis superiors al Conservatori Superior de Música Municipal de Barcelona amb el professor Jaume Espigolé, obtenint el Títol de Professor Superior de Trompeta l’any 2001. Eixe mateix any obté el Certificat d’Aptitud Pedagògica en la Universitat Politècnica de Catalunya.

Ha assistit a diversos cursos de perfeccionament de la trompeta, amb professors com Alejandro Castañeda, George Vosburgh, etc.

Inicia la seua llavor com a professor de trompeta i llenguatge musical l’any 1998, en l’Escola de Música de la Societat  Artística Musical d’Alginet.

L’any 2004 agafa la direcció del Centre Autoritzat d’Ensenyaments Elementals de Música de la S.A.M. d’Alginet, fins l’actualitat com a Centre Autoritzat d’Ensenyaments Professionals de Música de la Societat Artística Musical d’Alginet.

Des de l’any 2015 imparteix  Música a l’E.S.O. al Col·legi Sagrado Corazón de Jesús d’Alginet.