LA FORMACIÓ MUSICAL DE LAURA

Naix a València. Obté el Títol Superior de Música al Conservatori Superior de València amb excel·lent, el Màster d’Interpretació amb distinció al Conservatoire Royal de Liège (Bèlgica), el Màster d’Investigació musical a la UPV i el Màster de Professorat de Secundària a la VIU.

Paral·lelament, rep masterclasses impartides per violinistes de referència i participa en els cursos de postgrau del Royal College of Music d’Estocolm (Suècia).

La seua carrera interpretativa l’ha feta viatjar contínuament, actuant a algunes de les sales més destacades d’Europa amb orquestres com la Hulencourt Soloist Chamber Orchestra i la Brussels Philharmonic Orchestra, entre d’altres. A més, ha format part de nombroses gravacions, tant de música clàssica com moderna.

Cal destacar la seua trajectòria amb el cantautor valencià Pau Alabajos, amb qui ha publicat més de set treballs discogràfics propis en què participa activament com arrangista i intèrpret. Premiats a multitud d’ocasions, han realitzat nombroses gires de concerts per tot el món.

A la temporada 2016/2017 va ser nomenada violinista principal a bord del mític transatlàntic MSC Queen Victoria (Cunard, White Star Line).

Actualment, compagina la seua activitat interpretativa amb la docència.