LA FORMACIÓ MUSICAL DE JULEN

Nascut a Alginet, amb 4 anys, en 2001, va començar els  estudis musicals amb iniciació musical a l’escola de música de la “Societat Artística Musical d’Alginet”. Va continuar els  estudis professionals amb l’especialitat de trompeta també a l’escola de música d’Alginet. 

L’any 2015 va finalitzar els  estudis professionals de trompeta al “Centre Professional de Música de l’Alcúdia, amb el mestre Jesús Sanfélix. 

Seguidament al mateix any, va començar els estudis superiors de música amb l’especialitat de Musicologia al Conservatori Superior de Música “Joaquín Rodrigo” de València. Dins el món musicològic ha participat de congressos con les “Jornadas de Trabajo del Antifonario de Léon y su Contextualización” a la Universitat Complutense de Madrid o a les “Jornadas Internacionales sobre Patrimonio Musical Hispánico” al Conservatori Superior de Música d’Alacant. Finalment el 2019 acaba els  estudis superiors. 

En 2019  començà els  estudis de postgrau cursant un doble màster en Musicoteràpia i Pedagogia Montessori a l´Institut Europeu de l´Educació  a més de cursar els ensenyaments professionals en l’especialitat de violoncel a l’escola de música d’Alginet. 

Actualment treballa com a professor de classes extraescolars de música en tres col·legis públics d’Alginet; CEIP Vte. Blasco Ibáñez, CEIP Mestre Emili Lluna i al Col·legi Concertat Sagrado Corazón de Jesús.