LA FORMACIÓ MUSICAL DE JOSE VICENTE

Actualment, és membre de la borsa de tuba de l’Orquestra de Còrdova, Orquestra Oviedo Filharmonia i Orquestra Simfònica Nacional de Catalunya (OBC).

Amb el prestigiós grup de metalls “Spanish Brass Luur Metalls”, ha impartit classes i concerts a: Sant Francesc Conservatory (EUA), University of Austin, Texas (EUA), Elementary School, Napa (EUA), Epiphany Catholic, Miami (EUA ), Escola Superior de Música i Dansa, Monterrey (Mèxic), Conservatori Boulogne-Billancourt, (França)

 Ha format part de la JONDE, Jove Orquestra Nacional d’Espanya, JOGV, Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana, JONC, Jove Orquestra Nacional de Catalunya, de la ORJM, Orquestra de Joves de la Regió de Múrcia.

Durant la seva trajectòria ha estat guardonat en diverses gales i concursos, 1r Premi en el Concurs de tuba “Categoria artistes” organitzat per la AETYB. 1r Premi  en el concurs Nacional de Tubes de la Vila Joiosa, 1r premi en el concurs de Música de cambra “Valeriano Machí esparza” de Benimodo.

Al costat del quintet de metalls Back to Brass, cal destacar el seu últim treball discogràfic “Enganxats a Monk”, al costat de David Pastor (Trompeta de Jazz).