LA FORMACIÓ MUSICAL DE JORGE

Inicia els seus estudis musicals en el Conservatori Professional de Música “Mestre Vert” obtenint les màximes qualificacions en l’especialitat de Saxòfon. Posteriorment continua la seua formació al Conservatori Superior de Música “Salvador Seguí” de Castelló de la Plana on estudia Saxòfon amb el professor Juan Enrique Fernández Ferrandis obtenint les màximes qualificacions.

Ha cursat estudis de Composició en el Conservatori Superior de Música “Óscar Esplà” d’Alacant, així com Composició, i Direcció de Banda i Orquestra amb el mestre Aurelio Chorro Vila.

Actualmente és Professor de Saxòfon, Música de Cambra, Ensemble de Saxòfons, Harmonia, Anàlisi, Fonaments de Composició, i Banda, Orquestra, Big Band, sent el Director d’aquestes agrupacions en el “Centre Professional de Música i Dansa Joan Baptista Cabanilles” d’Algemesí.

A més és Professor d’Orquestra del “Centre Autoritzat d’Ensenyances Artístiques Professionals de Música” de la Societat Artística Musical d’Alginet, i Director d’Orquestra de la Societat Artística Musical d’Alginet.