LA FORMACIÓ MUSICAL DE JESÚS

Inicia els seus estudis musicals a l’Escola de la Societat Artística Musical d’Alginet, continuant-los al Conservatori Professional de música “Perfecto García Chornet” de Carlet i al Conservatori Superior “Oscar Esplà” d’Alacant, on finalitza el Grau Superior amb les més altes qualificacions. Al finalitzar els estudis superiors realitza un postgraduat al Conservatori Superior del Liceu de Barcelona amb el professor Lluís González.

Amplia la seua formació assistint a diferents cursos de perfeccionament amb professors com: Vicent Alberola, Lluís Andrés Faus, Rubén Marqués, Lluís González, Pierre Thibaud, Maurice André, Eric Aubier, Stephen Burns, Frits Damrow, Reinhold Friedrich, Guy Touvron, Chen Huang …

Ha estat guardonat amb el Segon Premi en el Concurs Internacional de Trompeta celebrat dins del Curs Internacional de Música de Benidorm.

Ha col·laborat amb agrupacions com el Grup Instrumental d’Alacant, Orquestra de la Marina Alta, Orquestra Ciutat de Novelda, etc.

Actualment és professor de Trompeta i Llenguatge Musical al Centre Autoritzat d’Ensenyaments Elementals de Música de la S.A.M. d’Alginet, professor de Trompeta del Centre Professional de Música de L’Alcúdia i Director de la Banda Juvenil de la Societat Artística Musical d’Alginet.