LA FORMACIÓ MUSICAL DE JESÚS

Naix a Alginet i estudia  al conservatori “Perfecto García Chornet” de Carlet amb Gabriel Teruel,  Emilio Boil i finalitzant el Grau Professional amb Jorge Moltó obtenint les màximes qualificacions.

Cursa el Grau Superior al conservatori “Mestre Tárrega” de Castelló de la Plana a la càtedra extraordinària del pianista italià Brenno Ambrosini, amb qui obté el títol superior de piano.

Des de l’any 2001 al 2003 resideix a Tours (França) on estudia, becat per l’ “Institut Valencià de la Música” i per la Generalitat Valenciana, amb la pianista Carole Carniel al Conservatori Regional “Francis Poulenc” aconseguint el Primer Premi del Conservatori i el Segon Premi Regional.

Ha assistit a diversos cursos de perfeccionament impartits per Brenno Ambrosini, Ludmil Angelov, David Kuyken, Giovanni Battel, Grygory Gruzmann, Carole Carniel i Roger Muraro, de tècnica pianística amb Sandro Savagnone, i d’improvisació amb Mikko Korhonen.

Ha realitzat recitals a diferents ciutats d’Espanya i França, tant en solitari com en diferents agrupacions de cambra, destacant l’actuació com a solista amb l’orquestra Salvador Giner, dirigida per Salvador Porter, al concert cel.lebrat en memòria de Francisco Llácer Plà en desembre de 2004.

Compagina la seua llavor pianística amb la pedagògica, sent professor al Centre d’Ensenyaments Professionals de Música de la Societet Artística Musical d’Alginet.