LA FORMACIÓ MUSICAL D’IVAN

Inicia els seus estudis a l’escola de la Societat Artística Musical d’Alginet i, posteriorment al conservatori “José Manuel Izquierdo” de Catarroja”. Cursa el Grau Superior de Música en l’especialitat de Trompeta al Conservatori Superior de música “Salvador Seguí de Castelló”. A la Universitat de València realitza el Màster de professor d’educació secundària.

Ha dut a terme diferents cursos d’Alts Perfeccionaments musicals i masterclass amb professors i solistes internacionals com Luis González, Vicente Campos, Jordi Albert, Max Sommerhalder, Ole Edvard Antonsen, Rex Richardson, entre d’altres. El 2018 va participar a l’Internatonial Trumpet Guild als Estats Units. Ha sigut membre en diverses agrupacions musicals com la Banda de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana, banda simfònica de l’ONG músics sense fronteres…

Des de 2016 ha sigut professor a diferents escoles de música com la Societat protectora musical La Lira Alfarp i la Societat Artística Musical d’Alginet i, posteriorment a diversos centres d’educació secundària obligatòria de Catalunya. Ha portat a cap formació pedagògica de perfil Digital, Avaluació, i Atenció a la diversitat.