LA FORMACIÓ MUSICAL DE FINA

Natural de Llombai, és Professora de Música i Llicenciada en Pedagogia i Ciències de l’Educació.
A més, és Diplomada en Pedagogia Musical en el sistema Kodaly. També està en possessió de les titulacions de Grau Superior de Francés de l’EOI i de Grau Superior de Valencià per la Junta Qualificadora. Ha realitzat els estudis d’Acció Tutorial i Orientació en el nostre Sistema Educatiu per la Conselleria d’Educació.
A més, ha realitzat diversos cursos sobre Pedagogia Musical en el Col· legi Oficial de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Lletres i en Ciències de València, destinats a la pedagogia musical en els centres educatius.
Ha assistit, durant diversos anys, a les classes impartides a França pel
professor En Vicenç Prats, flauta solista de l’Orquestra de París i professor de l’ESMC.
També ha realitzat cursos de Direcció Musical i de Tècniques Mentals Aplicades, així com el curs de socorrisme i primers auxilis impartit per la
Creu Roja.
Posseeix una àmplia experiència com a professora de Llenguatge Musical i flauta en diferents escoles de música de la Comunitat Valenciana, com: Llombai, Rafelguaraf, Sollana, Real de Montroi, Albal, La Pobla Llarga, entre altres.
Actualment imparteix classes de Llenguatge Musical al Centre Professional de l’Alcúdia i a l’Escola de Música i CPM d’Alginet.