LA FORMACIÓ MUSICAL D’ENCARNA

Naix a Cullera. Inicia els seus estudis musicals a l’escola de la Societat Musical Instructiva Santa Cecília de Cullera en l’especialitat de Viola de la mà de Rafael Ramón. Continua els estudis de Grau Superior en el Conservatori Superior de Música de València.

Realitza cursos de perfeccionament amb Víctor Martín, Luis Llácer, Francesc Gayà i Santiago Cantó, així com cursos d’interpretació de música barroca amb Ángel Sampedro.

Ha format part de l’Orquestra Filharmònica de Conca, Orquestra de Cambra “Pau Casals”, Orquestra “Ricercare” de Sueca i Orquestra Simfònica de Santa Cecília de Cullera. També ha col·laborat amb diversos quartets de corda interpretant en nombroses ocasions el tema “Cordes en moviment”, teatre per a xiquets on hi ha moments de música. Ha participat en varies sarsueles, com “La Revoltosa”, interpretada en diverses ocasions al Palau de la Música de València. Col·labora assíduament amb l’Orquestra i Cor d’Algemesí, en la interpretació de l’obra “El Messies”.

Ha impartit classes en el Conservatori de Grau Mitjà de Silla, en l’Escola de Música d’Oliva, en l’Associació Ateneu Musical de Sueca i en l’Escola de Música de Guadassuar.

En l’actualitat es professora de Viola en el “CPM” d’Alginet i de Viola i Cambra en el “CPM” Santa Cecília de Cullera.