LA FORMACIÓ MUSICAL D’ELENA

 

Nascuda a l’Alcúdia, començà els seus estudis de flauta travessera en la Societat musical del seu poble. Posteriorment, es va traslladar al Conservatori Professional Mestre Vert de Carcaixent i al Conservatori Superior de Música Joaquin Rodrigo de València, on va obtenir el títol superior de Música en l’especialitat de Pedagogia de la Flauta Travessera amb la catedràtica Maria Dolores Tomás Calatayud. Durant aquests anys de formació, va rebre consells de professors de prestigi com Vicens Prats, Antonio Arias, Eduardo Pausá, Magdalena Martínez, Joaquín Gericó, Carolina Lluch o els professors de l’orquestra de flautes de Madrid, entre d’altres.

Va formar part de diversos grups de cambra, de l’Orquestra i l’Orquestra de flautes del conservatori.

Acabats els estudis superiors, es va iniciar en la pràctica docent com a professora de Flauta i Llenguatge musical al Centre Professional de Música de l’Alcúdia i al Centre Autoritzat de Música d’Alginet. Al mateix temps, va cursar un Màster en Investigació Musical en la Universitat Politècnica de València, el Grau Professional de piano i es va llicenciar en Història i Ciències de la Música per la Universitat de La Rioja.

Actualment, compagina la tasca docent amb la interpretativa, formant part del “Keras Duo” (flauta i clarinet) i col·laborant amb el conjunt instrumental “Ars Futura”.