LA FORMACIÓ MUSICAL DE CONSUELO

Consuelo Gómez Padilla, neix a València. Cursa els seus estudis de Cant al Conservatori Municipal de Música José Iturbi de València i al Conservatori Superior de Música Óscar Esplà d’Alacant.

Ha rebut classes magistrals de cant d’Ana Mª Sánchez, Isabel Penagos, Ana L. Chova, Enedina Lloris i Flavio Ferri-Benedetti.

S’ha format a la Direcció Coral amb els mestres: Ramón Cercós Pérez, Cristina Contreras, Juan Luis Martínez, José Ramón Gil-Tàrrega i Mònica Perales.

És diplomada a l’Escola Superior d’Estudis Empresarials per la Universitat de València.

Actualment és professora de cant i cor a l’Escola de Música La nostra Senyora de Fátima de València, La Schola Cantorum de la Vall d’Uixó, Societat Musical Canet d’en Berenguer i la Societat Artístic Musical d’Alginet.

Com coralista, col·labora en el Cor Catedralici de València, al Cor L’Acadèmia d’Orfeu, de Castelló i en el Cor de Joventuts Musicals de Sogorb. Actualment canta al Cor de la Fe. Co. Co. Va. (Federació de cors de la Comunitat Valenciana).

Dirigeix ​​la Coral Polifònica San Carlos de València, la Coral Barri de La Llum de Xirivella i el Cor Schola Cantorum de la Vall d’Uixó. És professora de tècnica vocal del Cor José Roca, del Conservatori José Iturbi.

Com a cantant solista ha ofert diversos concerts per la Comunitat Valenciana, Castella Lleó, Madrid, Múrcia i Aragó; abastant els gèneres d’òpera, sarsuela, lied, chanson i musicals.