LA FORMACIÓ MUSICAL DE CLEMENTE

Comença els seus estudis musicals en el conservatori Sant Esteve de València i inicia als 6 anys l’estudi de l’acordió en l’acadèmia de Mª. Carmen Villena. Obtenint el títol de professor d’acordió en el Conservatori Superior de Música de Barcelona en el 1998.

Paral·lelament a este període realitza la Llicenciatura de Pedagogia en la Universitat de València acabant-la en el 2000. Acabats de finalitzar els seus estudis comença a exercir com a professor de sensibilització musical, llenguatge musical i acordió en el Centre Artístic Musical de Moncada i ajudant pedagògicament a estudiants de música amb necessitats especials.

En el seu transcurs professional ha format part de l’Orquestra d’Acordions Ciutat de València, va exercir com a professor d’Història de la Música en el Conservatori Professional de Moncada i gestiona i desenvolupa cursos eLearning de formació musical.

Sempre motivat per la millora professional ha realitzat cursos de:” Recursos i estratègies per a l’ensenyança de la música a xiquets d’1 a 4 anys”, “Curs de Creació Musical Col·laborativa (SoundCool)”, “Curs de musicoterapia i Seminari Rítmica Dalcroze i la seua Pedagogia en l’actualitat”.

Actualment, es troba exercint com a cap d’estudis i professor de llenguatge musical, sensibilització i acordió en el Centre Artístic Musical de Moncada i com a professor d’acordió en el Centre Professional de la Societat Artística Musical d’Alginet.