LA FORMACIÓ MUSICAL DE CARLOS

Realitza els estudis de grau mitjà en l’especialitat de violí al Conservatori Professional de Música “Amaniel” de Madrid, amb el professor Manuel Guillén. Continuant els seus estudis de grau superior en l’especialitat de violí i música de cambra al Reial Conservatori Superior de Música de Madrid, a la càtedra de Manuel Guillén i Juan Llinares.

Va ampliar els seus estudis en l’especialitat de pedagogia en el Conservatori Superior de Música “Joaquín Rodrigo” de València, amb la professora Anabel García del Castillo. Ha rebut classes de perfeccionament amb Joaquín Palomares, Vartan Manoogian, Maria Radicheva i Alexander Detisov, entre altres.

 A més va obtenir el Màster Universitari en Professor d’Educació Secundària a la Universitat de València. Ha col·laborat, en diversos recitals, concerts i festivals internacionals, tant com a solista com amb diferents orquestres simfòniques, cors i agrupacions cambrístiques. Així mateix, ha realitzat gravacions per a RTVE i segells discogràfics com Gadinet Music, Solera Music i Cut Records.

Ha participat en estrenes absolutes d’obres de compositors emergents, realitzant gires nacionals i internacionals. Actualment, i en paral·lel a la seua activitat com a intèrpret, realitza una intensa tasca pedagògica, aconseguint que els seus alumnes més destacats guanyen concursos internacionals a ciutats com París, Londres, Nova York i Estocolm.