LA FORMACIÓ MUSICAL D’ANGEL

Naix a la localitat de Benifaió en 1987. Comença els seus estudis musicals als 8 anys al centre d’ensenyaments elementals de la seva localitat en l’especialitat de Trombó.

Continua els seus estudis professionals al Conservatori Professional de Música “Jose Manuel Izquierdo” de Catarroja amb el professor Salvador Tarrasó finalitzant aquests estudis  l’any 2009 i ingressant aquest mateix any en el Conservatori Superior de Música “Joaquin Rodrigo” de València amb el catedràtic Jesús Juan Oriola, finalitzant aquests estudis en l’any 2011.

Ha participat en diferents cursos de perfeccionament amb professionals com Armin Rosin, Michel Becquet, Christian Lindberg, Jorgen van Rijen, Joseph Alessi, Carlos Gil i Daniel Perpinyà.

Ha estat convidat a la O.F.U.V. (Orquestra Filharmònica de la Universitat de València) l’any 2009 i en la J.O.G.V. (Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana) en els anys 2009 i 2010.

Ha estat professor de trombó al Conservatori Professional de Música “Joan Baptista En l’àmbit pedagògic, des de 2008 porta impartint classes de trombó en diferents Cabanilles” d’Algemesí.

En l’actualitat és professor de trombó a l’escola de Música de l’Agrupació Musical “L’Artística” de Carlet, a l’escola de Música “José Moreno Gans” d’Algemesí i al

Centre Autoritzat d’Ensenyaments Elementals de Música de la S.A.M. d’Alginet.