LA FORMACIÓ MUSICAL D’AGUSTI

Naix a Polinyà de Xúquer, on comença els seus estudis d’Ensenyança Elemental de música, segueix els seus estudis d’Ensenyança Professional en l’especialitat de Contrabaix en la Societat Musical d’Alzira, amb els professors Francisco Lluch, Moisès Parejo i David Albelda.

Obté la Titulació Superior en Interpretació i Pedagogía en l’especialitat de Contrabaix pel Conservatori Superior de Música “Joaquín Rodrigo” de València, amb el professor Josep Hernández.

Ha realitzat cursos de perfeccionament amb professors de renom com Damià Rubido, Edicson Ruiz, Julio Pastor i Toni Garcia. També va ser becat pel programa de beques Erasmus per estudiar al Conservatori de Música “Santa Cecília” de Roma, amb el professor Massimo Giorgi. I a més, va ingressar com a academista a l’Orquestra Nacional d’Espanya.
En l’àmbit orquestral i bandístic ha realitzat concerts amb l’Orquestra Nacional d’Espanya, la Banda Municipal de Barcelona, la ​​Banda Municipal de Bilbao, la Jove Orquestra Nacional d’Espanya, la Jove Orquestra Nacional de Catalunya i la Jove Orquestra de la Generalitat de València.

Actualment, col·labora amb freqüència amb l’Orquestra Simfònica de la Regió de Múrcia i és professor de Contrabaix i Música de Cambra de l’Escola de Música de la Societat Artística Musical d’Alginet.