LA FORMACIÓ MUSICAL D’ADRIÀ

Natural d’Alzira, comença els seus estudis de música en l’especialitat de saxòfon al Conservatori “Mestre Vert” de Carcaixent (València). Finalitza aquests estudis en 2008 amb el professor Vicente Pérez Ruíz.

El 2008 comença els estudis de Grau Superior al conservatori superior de música de Castelló “Salvador Seguí” sota la tutela de Joan I. Fernández Ferrandis finalitzant aquests estudis en 2012. Durant aquests anys ha realitzat Masterclass i cursos de perfeccionament amb diversos professors tant de talla nacional com internacional com Arno Bornkamp, ​​Claude Delangle, David Alonso, Jordi Fuster, Juani Palop, Javier Alloza i Gilles Tressos.

El 2012 funda el quartet “SAPA Quartet” (del que és saxòfon baríton) amb ell aconsegueix diversos premis, entre ells el primer premi en el II concurs “música viva” de Roquetas de Mar (Almeria) i una gira de concerts a França. Aquest mateix any entra al CRR de Poitiers (França) a la classe de Gilles Tressos especialitzant-se principalment en saxòfon baríton. Participa com saxòfon tenor en la Jove Orquestra Turina (Jot) realitzant diversos concerts. És saxòfon baríton en l’ensemble de saxòfons “SEIKLUS Ensemble” i del “Duo Dispar” amb piano.

Exerceix com a professor de saxòfon des 2014 a diverses escoles de la Comunitat Valenciana, i actualment realitza el “Màster Universitari en Formació del Professorat d’Educació Secundària” a la Universitat Internacional de València (VIU).