LA FORMACIÓ MUSICAL D’ADRIÀ

Naix a Carcaixent l’any 1985 i comença els seus estudis musicals als set anys en l’escola de música de la “Lira Carcaixentina” (Carcaixent).

Cursa els estudis professionals de saxòfon al conservatori “Mestre Vert” de Carcaixent obtinguent el premi extraordinari en l’any 2003.

Finalitza els estudis superiors de saxòfon al “Conservatori Superior Joaquin Rodrigo” de València.

El curs 2007-2008 realitza un postgrau de saxòfon al C.N.R de Lyon (França) amb el profesor Jean Denis Michat. Entre els anys 2008 i 2010 obté el “Certificat d’Adaptació Pedagògica” i “Didàctica de l’instrument”.

Ha guanyat nombrosos premis d’interpretació amb el saxòfon, com el premi AIE, segón premi al concurs de música de cambra ciutat d’Alcora (Castelló), primer premi en el concurs nacional de Lempdes (França), tercer premi en el concurs de música de cambra ciutat d’Alzira, primer premi en el concurs de música de cambra ciutat Roquetes de Mar.

Realitza els estudis superiors de composició i direcció al “Conservatori Superior de Musica Joaquin Rodrigo” de València (2011-2017).

Durant la seua trajectòria de director ha dirigit com a director titular la banda “Unió Musical d’Ondara”,  “Unió Musical de Benimodo”, “Societat Musical i Recreativa Lira Carcaixentina”, l’orquestra  “Societat Artística Musical d’Alginet” i l’orquestra “Lira Carcaixentina”.

Com a director convidat ha dirigit “Orquestre de Chambre” ciutat de Grenoble, i “Orquesta del CSMV”. Com a compositor destacar la seua obra “Cuerteto para Clarinetes” estrenada i editada pel quartet de clarinets “Vert” , i “Messier 20” per a ensemble orquestral estrenada per la JORVAL.