Director Grup de Percussió

MARC SOTORRES

Naix a Carcaixent. Comença els estudis de percussió al Conservatori “Mestre Vert” de Carcaixent, amb els professors Àngel García i Lluís Osca, on obté el Premi Extraordinari de tota la seua promoció. Realitza els seus estudis superiors al Conservatori Superior de Música “Salvador Seguí”, a Castelló, amb Josep Vicent i Lluís Marzal.

Posteriorment, amplia la seua formació professional amb el Màster de Secundària y el Màster de Resolució de conflictes a l’aula, a més de diferents cursos de perfeccionament educatiu i musical.

Ha sigut professor/tutor de percussió de les escoles i centres autoritzats de música de Carcaixent, Sueca, La Barraca d’Aigües Vives, Alfarb  i, actualment, d’Alzira, Carlet i Alginet. També es professor-preparador de la secció de percussió a l’Orquestra Jove i Simfònica de la Ribera. En la vessant de direcció de banda, en 2020 agafà el càrrec de la Banda Juvenil de la Societat Artística Musical d’Alginet i en 2022 també de la Banda Infantil, sent aquesta una agrupació de nova creació.

Per últim, destacar que en el curs 2022 es va incorporar a l’equip directiu de l’Escola de Música “Pascual Pérez Choví” i del Centre Autoritzat d’Ensenyaments Professionals de Música de la Societat Artística Musical d’Alginet (SAMA), en les funcions de cap d’estudis.

 

PRESENTACIÓ GRUP DE CAMBRA

 

“STICK TRENCAT” és un grup de percussió que naix, a l'any 2018, per la inquietud dels propis alumnes de la Societat Artística Musical d'Alginet (SAMA) que, en finalitzar els seus estudis en els ensenyaments professionals, van mostrar el seu interès a poder continuar gaudint de la música a través d'un grup musical de cambra.

El grup Stick Trencat ha estat grup resident dels tres cursos de formació grupal dels anys 2018 al 2020, i també ha participat en diversos concerts, com l’encontre de grups de cambra de l’Alcúdia (2019), el concert inaugural de la fira del llibre d’Alginet (2020), així com un concert anual al Teatre Modern, dins de la programació de la Setmana Cultural de Santa Cecília de la SAMA.

Actualment, el grup està compost per 15 membres amb edats compreses entre els 14 i 35 anys, amb un gran repertori musical, encara que el seu punt fort és la música amb ritmes més marcats d’autors com M. Jansen, J. Beck, M. Peters i D.  Manccini, entre d’altres.

COMPONENTS:

ARNAU ROIG

FERRAN ESTARLICH

CHRISTIAN SMITH

JOAN MENA

RAÚL ATIENZA

MARTÍ DONAT

ÀLVARO CABALLERO

JULIO LACAL

BORJA ROIG

ANNA BEFERULL

VICENT VIVENS

RICHARD AGUADO

RAÚL PERIS

JOSEP GONZÁLEZ

MARC SOTORRES